-

Det var år 2005, jag bodde i Uppsala med min mamma i Gottsunda i en lägenhet. Vi hade flyttat dit för att min mormor var sjuk och hon bodde med min moster, hennes man och deras fyra barn. Dem bodde också i Gottsunda. Dock dog min mormor i maj 2012. Allting var väl inte som det skulle. Jag och min moster kom inte överens, vi bråkade hela tiden och mina kusiner mobbade mej pga mina ärr efter mina svinkoppor. 

Allt började höstterminen 2005. Mamma hade ringt till skolan och sagt att jag var tvungen att gå hem men att jag skulle ta omvägen via dagiset. När jag kom hem hade mamma packat våra viktigaste saker och grät. Hon berättade att vi skulle åka iväg till ett kvinnohem som heter Iris utanför Uppsala. Hon berättade att hon hade blivit hotad till livet av hennes systers man bara för att han hade hittat några spritflaskor i soptunnan. Vi åkte dit med en personal som kom och hämta oss. Vi bodde där i ca 3 veckor, efter dem veckorna så lämnade mamma mej där för att hon ville till sin kille men jag ville inte följa med. För jag orkade inte höra dem hela nätterna. 

Efter att mamma hade dragit så bodde jag kvar på Iris i 3 dagar själv så kom soc och hämta mej och körde mej till Gimo. Flytta in där med Bo och Karin och deras 3 barn. Dom bodde på landet hade höns, kor och två katter. Trivdes jätte bra där och kom bra överens med deras barn. Mamma kom och hälsa på då och då det gjorde pappa också. Hade inte träffat honom sen jag var ca 2 år tror jag. Fick lära känna honom och så. 

Efter det så flytta jag, pappa och Fatma till ett familjeboende någonstans utanför Uppsala. Pappa var inte där så mycket han var på pizzerian för att för att rusta upp det. På helgerna så brukade han vara hos oss. Något gjorde så jag inte gillade dom kände mej inte trygg helt enkelt. Det gick någon vecka på det där boendet och vi lärde känna varandra så flytta jag till dem i Hällefors. 

Huset vi bodde i var en villa med 4 lägenheter, vi bodde på nedre våningen. Mitt rum hade gula tapeter, en säng, tv, skrivbord och en massa annat skit som man hade när man var mindre. Lägenheten hade 3 rum och kök. Dom första dagarna så sov jag aldrig i mitt rum utan sov i pappas och Fatmas säng eller sov och sov, var ofta uppe till tre på natten och bråka sönder med dem. En kväll så bråka jag och Fatma tills hon slog mej och det är då allt börja. Det var vintern 2005. I början var det inte så farligt någon örfil då och då men det vart värre. 

Vi bodde kvar i det huset tills vi fick reda på att Fatma var gravid och då flyttade vi till en annan lägenhet i Hällefors. Mitt rum hade gröna tapeter, deras rum var rött och vardagsrummet hade ljusgula tapeter, så hade vi kök, badrum och en balkong. I den lägenheten så hade jag blivit misshandlad i alla rum. Tänkte ofta på det och många gånger jag gjorde det så ville jag bara hoppa ner från balkongen eller rymma. På tal om att rymma så gjorde jag det en gång och jag misslyckades. Det var en lördag på vintern, jag gick upp vid 6 på morgonen började packa ihop mina saker och drog till en kompis som heter Nadine. Vi hade planerat att jag skulle komma till henne på morgonen. Jag hade på mej en kjol, strumpbyxor, jacka och Fatmas skor, som jag ”lånade”. Nadines föräldrar ringde hem till mina och pappa kom och hämta mej och ville verkligen inte följa med hem. Men vågade så klart inte säga varför jag inte ville. När jag kom hem så prata ingen med mej. Sandra min kusins fru kom hem till oss och kommer fan inte ihåg varför hon gjorde det. Jag tror att det för att Fatma eller pappa inte skulle slå mej om jag inte minns fel. Kommer inte ihåg så mycket från den dagen. 
Jag kommer ihåg en gång då pappa slog mej, vet inte hur allt hände men helt plötsligt så var Hoseng där, Hoseng är min kusin. Jag vet inte hur fan han kom in eller något, vet inte ens hur han kom upp, vi hade porttelefon. I alla fall så kom han och tog mej ifrån pappa och skydda mej ifrån pappa. Förstår inte att han vågade säga nej till pappa. Han körde mej hem till dem och jag fick stanna där över natten. Han vågade inte ringa polisen eller något han heller men han rädda mej då i alla fall. 

Jag har ett speciellt minne jag har är från 2008. Kommer inte ihåg vad jag hade gjort men kommer ihåg att Fatma ringde min pappa och han kom hem. Han satte sej i fåtöljen och sa åt mej att sätta mej framför honom på golvet. Gjorde som han vågade inget annat heller så. Han slog till mej flera gånger på kinden och skrek åt mej. Han slog ner mej på golvet och börja dra i mitt hår så det lossna stora tussar av det, sen så stod han och sparkade på min rygg. Efter det så lugna han ner sej och åkte tillbaka till jobbet. På kvällen sen så åkte jag, Fatma och Baran till pappas jobb och hälsa på. Baran är min lillebror från pappas sida. I alla fall så var vi där och pappa låtsades som inget hade hänt, men mina kusiner som jobbade med pappa kollade oroligt på mej. Fast dom vågade inte säga något dem heller och jag låtsades jag med fast jag mådde skit och ville bara lägga mej ner och inte finnas längre. 

År 2009 så köpte vi ett hus som var väldigt fint, mitt rum hade fondvägg med bruna tapeter och själva fondväggen var blå med vita blommor och rosa pistill. Kommer inte ihåg färgerna på resten av huset dock. Men vi hade tre sovrum, badrum med badkar en källarvåning med rum och tvättstuga. Köket var avlångt med spis och sådant i ena änden och sittplatser på andra. 

Jag bodde där mellan Januari och maj. Av någon konstig anledning så vart jag mindre misshandlad när vi hade flyttat dit har ingen aning om varför. Livet fortsatte och jag började missbruka värktabletter för att jag hade ont i kroppen hela tiden. Har ingen aning om varför men hade väl med att ryggen var förstörd tack vare pappas sparkar. 

Gick på en skola som hette Klockarhagsskolan i klass 7 A. Vi var nästan som en familj eller något. Saknar det lite faktiskt. I alla fall så träffa jag en kille som hette Tony, vi vart tillsammans och vi var kära och allt det där. Det värsta var att Fatma fick reda på det och hon slog mej för första gången på flera veckor. Kommer ihåg vilket datum det var, 7 maj 2009. 

Hon ringde upp Tony från min mobil och jag vägrade prata med honom bara för att, så hon vart skit förbannad. Hon slog sönder mej verkligen. Hade blåmärken och sår på armarna. Jag fick nog av det, jag hade bestämt mej för att berätta att jag hade blivit misshandlad. 

Jag prata med Anna dagen efter och visade blåmärkena för henne. Hennes reaktion var lite kul hon frågade om det var sugmärken, jag sa nej och förklara för henne. Hon var chockad och fråga varför jag inte berätta något tidigare svarade att jag inte vågade säga till någon. Hon tog med mej till kuratorn och kuratorn tog mej till skolsystern. Dem sa efter jag har slutat så fick jag inte gå hem utan skulle stanna kvar i skolan. Jag gjorde som dom sa. Efter att vi hade slutat så åkte vi till soc. Efter vi hade vart åkte vi till vårdcentralen för att ta kort på mina blåmärken så jag hade bevis. Dem ringde mamma och hon och Benny hämta mej, det var då jag flytta till dem. 

Jag bodde hos mamma i 10 månader sen så lämna Benny mej hos bup och bara drog därifrån. Då fick jag en jourfamilj i V-ås bodde hos dom i 3-4 veckor och sen så förflyttade soc mej till Möklinta i en familj där. Jag bodde hos dem i ca 4 månader och då hade soc hittat en fosterfamilj i Karmansbo och där har jag bott i över 2 år nu och jag stor trivs där. 

Det var väl allt. Vill inte berätta precis ALLT.

RSS 2.0